Kobzarenko.com.ua » Новини » «Римські канікули» або круті пригоди по Європі!

«Римські канікули» або круті пригоди по Європі!

Наша команда з 11 чоловік Заводу Кобзаренка, проїхавши 6 країн: Польщу, Чехію, Австрію, Швейцарію, Італію та Німеччину побувала на виставці EIMA 2018.

Виставка – це сила. Скільки всього продається, робиться, крутиться нових ідей – якщо вникаєш – так, що аж мізки «киплять».

Проїхавши і детально продивившись 4 заводи наших партнерів-постачальників вивчали як організувати виробництво; як запровадити японську систему якості KAIZEN; як організувати склад; логістику; робоче місце так, щоб інструменти висіли над головою і працівник не втрачав часу розгрібати на столі, покласти, щоб не впало, а потім знайти і т.д. і т.п.

І повірте, що вже через місяць такі робочі місця будуть обладнані і на Заводі Кобзаренка, що товари зі штрих-кодами підуть зі складу.

Побачене обладнання по виробництву спіралей на заводі Flitech, потім на виставці, і як результат пресинга з нашого боку, більш зговорчива фірма уже завозить дане устаткування для розміщення і запуску на Заводі Кобзаренка.

Отже спіралі для шнеків усіх марок комбайнів і бункерів будуть для всього СНГ та близької Європи вальцюватись в Україні на Заводі Кобзаренка.

Ми усі в захваті від такого темпу. Осі до наших причепів уже збираються тут, кузова типу «Атлант» на автомобілі уже експортуватимуться до Швейцарії.

Але «гаряча ідея» зі зсувними кузовами та автомобілями нами вже підхвачена і замовляємо 5-вісне шасі MACKа для установки здвижки кузова для своїх потреб – вивозу кукурудзи та іншого збіжжя.

А завтра, щоб не створювати чергу клієнтів треба летіти до США для серійної поставки таких авто в Україну.

Після виставки ми відправилися до наших дилерів які мешкають у Швейцарії та Німеччині. На місці побачили наші причепи у роботі, обговорили сервісні питання. Продавили замовлення на 2019 рік з поставками у січні - А це «живі гроші» у мертвий сезон.

Вже зараз поставимо 1000 контейнерів німецькій фірми DEKER та запустимо використання їх під збір мусора в Україні (на базі авто з гідронасосом від 24 Вольт), як писали вище. На Швейцарію будемо робити зсувні кузова на авто.

Не вважаючи на щільний графік команда мала можливість на гарний відпочинок. Кожного вечора в колі друзів ми збиралися разом та частували різноманітні вина, спробували справжнє баварське пиво, їли витримані швейцарські та італійські сири та багато чого іншого. Поїздка принесла як багато інформації так і багато задоволення. Бо як кажуть: «Делу - время, а потехе -час!»