Kobzarenko.com.ua » Новини » Купуйте та заощаджуйте разом з Заводом Кобзаренка

Купуйте та заощаджуйте разом з Заводом Кобзаренка

ТОВ "Завод Кобзаренка" пропонує скористатися партнерськими програмами ПриватБанку та НАК "Украгролізинг" та купувати техніку в кредит чи в лізинг.

ПриватБанк ввів для українського бізнесу нову технологію оформлення лізингу на придбання сільськогосподарської техніки детальніше>>>.

Відтепер процедура прийняття рішення про надання техніки або обладнання за лізинговими контрактами триватиме кілька хвилин завдяки «лізинговому калькулятору».
Крім того, аграрні підприємства в разі покупки в кредит агротехніки або сільгоспобладнання автоматично отримують контракти вже з урахуванням можливості отримання державних компенсацій.

Програма лізингу для бізнесу в Приватбанку дає можливість отримати техніку в кредит на термін до 5 років за ставками від пільгових 0,01% за партнерськими програмами до стандартних 19% річних детальніше>>>.
У разі купівлі в кредит агротехніки в Приватбанку діють програми державної компенсації від 25% до 40% вартості техніки.
На сьогодні 58 одиниць техніки Заводу Кобзаренка підпадає під Державну програму повернення коштів перелік техніки>>>

Додатково для фермерських господарств діють програми компенсації відсотків по кредитах (АгроКУБ, кредитні лінії, кредити на покупку будь-якої техніки), за умовами яких позичальник платить ставку від 1% річних.

Подати заявку на кредит перейти>>>