Kobzarenko.com.ua » Новини » Учасник ІнтерАгро-2009 та AgriHort

Учасник ІнтерАгро-2009 та AgriHort

В oчікуванні посівних робіт, дуже доречними були дві зимові виставки ІнтерАгро та AgriHort, які відбувалися на початку лютого у виставкових центрах Києва. Сільгоспвиробникам, виробникам техніки та дилерам такі заходи дають можливість дізнатися про новинки на ринку, продемонструвати техніку, поспілкуватися між собою, оцінити перспективи галузі та власну конкурентоздатність. „Завод Кобзаренка” теж не стояв осторонь таких подій.

Перед початком весняно-польових робіт пропонували відвідувачам весь асортимент шнекових завантажувачів сівалок, які агрегатуються з тракторними причепами та автомобілями типу ГАЗ, МАЗ, КаМАЗ. Також представили 20 кубовий перевантажувальний бункер накопичувач ПБН-20/1 нашого виробництва, але за європейськими вимогами. ПБН-20/1 обладнується електронно-ваговою системою, що значно спрощує контроль за намолотом зерна, додатково можлива установка шнека подовжувача для завантаження широкозахватних сівалок.

Презентували цього року і дві новинки. По-перше, самохідний навантажувальний шнек СНШ-60, особливість якого в тому що він здійснює подачі зерна на висоту до 4,5 м, що дає можливість максимально швидко завантажувати високі фури. Аналогів такої техніки в Україні ніхто не виготовляє. По-друге, причіп-тюковіз самозавантажувальний ПТ-10 на 10 тюків, який викликав неабиякий інтерес. Використання такого причепа на збиранняі тюкованої соломи чи сіна дозволяє виконати роботи з перевезення використовуючи лише один трактор і не задіювити в цей процес іншу техніку, що дає значну економію для господарства.