Kobzarenko.com.ua » Новини » Агросалон-2016

Агросалон-2016






В рамках виставки «Агросалон 2016», яка проходила в Міжнародному виставковому центрі «Крокус Експо» з 4 по 7 жовтня, український виробник «Завод Кобзаренка» презентував чотири одиниці сільськогосподарської техніки.

Так, на спільному стенді з російською компанією «Батс» розташувалися - універсальний зсувний причіп Атлант ТЗП-27 з новинкою – перевантажувачем (кагатуванням) буряку та розкидачем органічних добрив, перевантажувальний бункер-накопичувач ПБН-20, зернопакувальна машина ЗРМ-180 і мобільна розчинно-заправочна станція для приготування і дозування розчинів РЗС-6.

Особливу увагу відвідувачів привернула  заправочна станція РЗС, яка крім основної функції – приготування розчинів, дає змогу проводити заправку оприскувачів за 5 хвилин! Цим самим вдвічі збільшується площа обприскування за 1 зміну.

В цілому, стенд був облаштований таким чином, щоб кожен відвідувач міг уважно оглянути цікаву для нього техніку, а також отримати необхідну інформацію як про представлену продукцію, так і про повний перелік с/г техніки, що виготовляється на заводі.

За ці кілька днів було проведено багато переговорів по роботі на найближчі місяці.

Дякуємо за проявлений інтерес!