SIMA, Paris








З 26 лютого по 2 березня 2017 року в Парижi вiдбулася виставка "SIMA" - одне з найбільших міжнародних заходів сільськогосподарського сектора.
Виставка проходить 1 раз на 2 роки i цього річ зібрала 1770 компаній з 42 країн світу!
"Завод Кобзаренко", як єдиний представник з території колишнього Радянського Союзу, мав можливість пiд українським прапором показати відвідувачам виставки всі переваги техніки власного виробництва.

На стенді були представлені:
- Універсальний здвижний причіп "Атлант", функціональність якого дозволяє його використовувати як перевантажувач буряку, бункер-накопичувач зерна і кукурудзи, розкидач органічних добрив.
- Розчинно-заправна станція РЗС-3 - для якісного приготування, змішування і дозування маточного розчину отрутохімікатів. Що дозволяє в польових умовах проводити заправку обприскувачів протягом 5 хвилин! Тим самим вдвічі збільшуючи обробку площ обприскування.
А також самозагрузочні тюковози для рулонів, які завантажують, розвантажують і транспортують тюки без залучення інших перевантажувачів і транспортних засобів.

Неабияку зацікавленість до техніки українського виробництва проявили компанії з рiзних куточкiв свiту, так пiд час виставки відбулися домовленості на поставку техніки до Франції, Англії, Люксембургу, та навіть отримали замовлення на продаж причепiв до африканського континенту, в Зімбабве.
Особливу увагу відвідувачів привернули тюковози, про що свідчить роздача зi стенду більше 1500 каталогів по данiй технiцi.
Оцінивши якість продукції, відома французька фірма звернулася з пропозицiєю виготовляти на Заводi Кобзаренка техніку під її брендом, про що буде домовлено під час візиту французьких колег на завод найближчим часом.
Про успішність виставки свідчить і той факт, що вся техніка була продана прямо зі стенду!