Kobzarenko.com.ua » Новини » Оновлення логотипу

Оновлення логотипу

Дорогі друзі, партнери, та всі, хто поділяє нашу пристрасть до агротехнологій!

З нагоди свого 30-річчя та відзначення значного розширення, наш завод, відомий як надійний інструмент в полі усіх аграріїв світу, оголошує про зміну логотипу та оновлення бренду.

Зміна логотипу — це прагнення об’єднати заводи в один бренд, під одним ім’ям. Зробити «Кобзаренко» – гарантом якості будь якого виробу, який ми створюємо. Новий логотип додає впізнаваності на європейському ринку зберігаючи ідентичність в латинському варіанті. Ми навмисно не вносимо англомовних змін до назви в Україні, підкреслюючи «Ми український виробник!»

У цей важливий момент ми хочемо наголосити, що всі зміни, які ми впроваджуємо, робляться з метою покращення та зростання. Ми прагнемо не лише зберігати, а й зміцнювати зв’язки з аграріями, завжди залишаючись надійним постачальником техніки європейської якості.

Цінуючи сімейні традиції, підприємством продовжують керувати діти засновника Анатолія Кобзаренко – Дмитро та Марія. Група компаній має в розпорядженні 4 заводи в 4 містах, більше 40 000 квадратних метрів виробничої площі, та безперечно, кращу команду спеціалістів, готових до задач найвищої складності.

Сучасність, надійність, міць: ось що нас визначає на новому етапі розвитку.
Крокуємо вперед та продовжуємо сімейні традиції у світі агротехнологій!